persoonlijke aandacht

Het inrichten of restylen van je woning is een flinke investering waar je jaren plezier van wilt hebben. Dan wil je vooraf precies weten wat je kunt verwachten.

Laten we eens cappuccino gaan drinken. Praten over jouw wensen, je ideeën en misschien heb je zelfs al wel een uitgewerkt moodboard klaar liggen. Wij brengen de ideeën tot leven, maken een plan, zetten de kosten op een rijtje en dragen eventueel alternatieven aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld besparen op kosten, kijken of bepaalde kleuren juist wel of niet bij elkaar passen en/of het duurzamer of slimmer kan.

Lichtplan

Zijn jullie bezig met de aankoop van een nieuw huis of gaan jullie binnenkort renoveren? Een lichtplan is dan essentieel voorafgaand aan de bouw en de renovatie. Waar plaats je lichtbronnen in het plafond, maak je gebruik van inbouw- of opbouwspots, hoe zorg je ervoor dat je niet in je eigen schaduw staat? Dit zijn een aantal belangrijke aspecten van een lichtplan.

Samen kunnen we kijken waar jullie wensen liggen en hoe we kunnen zorgen voor het juiste licht in jullie huis.

Compleet interieuradvies

Verbouwen en inrichten van je woning is leuk, nou ja meestal dan. Als alles goed gaat en je weinig zorgen hoeft te maken over hoeveel je zelf nog moet doen. Vaak maak je met een verbouwing en een nieuw interieur dure keuzes voor een langere termijn.

Samen met Kien Styling is het verbouwen en inrichten van je huis altijd leuk! Want dat betekent dat wij speciaal voor jullie van een huis een thuis mogen maken. Wij denken met je mee en ontzorgen je van A tot Z gedurende het gehele proces. Want ja ook verbouwen kan slapenloze nachten opleveren.

Kien ontzorgt

Samen met Kien Aannemers zorgen wij ervoor dat het plan volledig wordt gerealiseerd. Kien Styling werkt nauw samen met Kien Aannemers, die er samen met hun vaste partners voor zorgt dat de ontwerpen perfect worden uitgevoerd.

Spannendste moment

Na afloop komt het spannendste moment, ook voor ons: de oplevering. Is alles naar wens? Zijn jullie te spreken over het resultaat? Is het nog mooier dan verwacht? Om heel eerlijk te zijn, voor minder doen we het niet.

Cappuccino met Kien Styling

Styling begint met persoonlijke aandacht. Daarom beginnen we bij Kien Styling altijd met een oriënterend gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk.
Bel Janine Moddermann 0645594941 | Lisa Kramer 0631150371 of stuur een mail naar info@kienstyling.nl